Altid frisklavet

Isboks - 1,0 liter - vælg 4 varianter

100 DKK

Vælg en Isboks med 1 liter is. Bemærk at vægtfylden på vores is er ca. 1/2 gang mere end den is du kender fra supermarkedet.

Du kan vælge 4 varianter, ens eller forskellige.

Køb vafler med og gør dig som Ismand derhjemme.

Hvis en variant er udsolgt så får du besked hurtigt og bedt om at vælge en anden.

Du kan roligt nyde

Holmegaard Ismageri - et naturligt valg

Vi kan ikke tillade os at kalde vores isproduktion for 100% økologisk, men vi benytter alle de økologiske råvarer som er muligt og giver mening for at lave en sund og bæredygtig produktion.

E-numre lyder meget negativt hos mange forbrugere. Til information, så er selve E-nummeret bare en europæisk varedeklaration over forskellige tilsætningsstoffer. Tilsætningsstoffer behøver ikke nødvendigvis at være negative. Naturlige farvestoffer fra f.eks. rødbeder og gulerødder er også tilsætningsstoffer.

Vi er altid åbne omkring vores produkter, derfor lægger vi heller ikke skjul på, at det nogle gange er det nødvendigt at bruge tilsætningsstoffer.

Et statement fra Thorkil Boisen, Danmarks ukronede Is-konge:

Igennem alt for mange år er kunder blevet vænnet til kunstige smagsoplevelser, som slet ikke findes i naturen. 

Det er en kunst at sælge is og få tilstrækkeligt med penge for den. Vi er blevet vænnet til at betale alt for lidt for is. I supermarkedet kan man få 1 liter is for 30 kr. De 8 kr. er en såkaldt isafgift til staten, 6 kr. er moms, 6 kr. er avance til supermarkedet, 1 kr. er til emballage. Så er der 9 kr. tilbage til råvarer, aflønning af medarbejdere, transport, afskrivning og drift af produktionsudstyr og markedsføring.

Derfor er det ikke så underligt, at der i de fleste is bruges kunstige smags- og farvestoffer. Ellers ville isen ikke smage af noget som helst. Hovedparten af en typisk industrifremstillet is består af vand, sukker og luft. Vand og luft er ret billige ingredienser og kan holdes sammen af tilsætningsstoffer. Skal der også fedt i bruges forskellige billige fedtstoffer, men sjældent fløde.

Når du køber en liter is hos Holmegaard Ismageri, så vejer den ca. 800 gram. Når du køber de konventionelle is i supermarkederne, så vejer en liter is ca. 550 gram.

Min kurv
Kurv er tom

Det ser ud til, at du ikke har foretaget et valg endnu