Is og glade dage

Arrangementer
og events

Vi vil over sommeren afholde arrangementer i haven.

Fest, farver og lækker is

Book vores Café til specialarrangementer

Vi åbner meget gerne vores Café udenfor normal åbningstid hvis du har et arrangement som passer til vores rammer.

Det kan f.eks. være vinsmagning, foredrag, is-kurser eller lignende. Vores personale følger altid med ved et sådan arrangement, som også kan inkludere bespisning og drikkevarer samt is og kaffe.

Vores Café er meget velegnet til arrangementer som vinsmagning. Med lokale samarbejdspartnere tilbyder vi spændende smagninger.

Vi tilbyder kurser hvor du kan lære at lave din egen is. Is-kurset vil give dig en introduktion i isens historie og vi vil producere flødeis, mælkeis og sorbet.

Inviter til en is-fest i vores Café. Vi laver gerne et special tilbud til et arrangement hvor der er is ad-libitum med kaffe og andre lækkerier.

Flere timers underholdning

Oplev det hele på Holmegaard Værk

En historisk fusion mellem fortid og fremtid.

Med fokus på design og kunsthåndværk bliver Holmegaard Værk katalysator for erhvervsudvikling, uddannelse, gastronomi og natur- og kulturhistoriske kvalitetsoplevelser. Et sted fyldt med stemningsmættede stunder for hele familien og sted for landets dygtigste design- og kunsthåndværkere.

Hvorfor er Holmegaard Værk Danmarks nye centrum for glaskunst?

Fordi Danmark har brug for, at kreativitet og håndværk genindføres som hovedfaktor, når mennesker er sammen, når livet skal nydes, når traditioner hyldes, og når lokal og international vækst tager udgangspunkt i uforfalsket og unik designkultur.

Tag et kig ned gennem udstillingen af glas og keramik, og se, om du kan spotte noget fra din barndom. Glassene fra Holmegaard og keramikken fra Kähler har været med til bords gennem næsten 200 år og har sneget sig ind i vores hjem som brugskunst, emballageglas og kunst. Her er et af de allerførste mælkefade fra Kählers begyndelse i 1839, smukke glas udført til kongelige bryllupsgaver og unika, der kan give enhver glaselsker et fjernt, drømmende blik.

Den hyggelige have

Nyd isen i vores have

Vores have ligger lige midt i Holmegaard Værk med udsigt til både Holmegaard Ismageri og hele Holmegaard Glasværk.

Ta et break i haven med en lækker cremet is, softice, et stykke kage eller nogle af vores lækre kaffer.

Vores elskede is-bil

Monsieur Blå

Få besøg af vores fine gamle historiske is-bil, som er ombygget til at servicere med lækker is og kaffe.

Til dagligt holder Monsieur Blå på havnen i Faxe Ladeplads hvor den servicerer havnens gæster.

Min kurv
Kurv er tom

Det ser ud til, at du ikke har foretaget et valg endnu