Handelsbetingelser for Holmegaard-Ismageri.dk

Sortiment

Da vi producerer al vores is frisk i butikkerne, og laver mindre portioner i løbet af dagen, kan det forekomme, at en specifik variant er udsolgt, eller en variant som er bestilt ikke længere kan fås. Derfor tager vi forbehold for udsolgte varianter i alle vores bestillinger og bookinger, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt med andre valgmuligheder blandt vores andre 25 is-varianter. Vores sortiment varierer efter sæsonen og kan derfor ændres dagligt. Du kan læse mere om bestilling af is her.

Du er altid velkommen til at bestille is ved at henvende dig ved en af vores is-udsalgssteder, hvor udvalget kan være lidt større, end det der fremgår her på sortimentssiden.

2. Pris

Alle priser opgivet inklusive gebyrer, omkostninger, moms og alle andre afgifter. Priserne er dagspriser angivet i danske kroner. Vi tager forbehold for at ændre priserne uden yderligere varsel.

3. Bestilling Klik ind på det ønskede produkt via hjemmesiden; www.holmegaard-ismageri.dk

Angiv dato for afhentning og hvor du ønsker at afhente isen

Angiv hvilke produkter og antal du ønsker at købe

Angiv navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse

Inden betaling skal du acceptere vores handelsbetingelser, og når du bestiller accepterer du ligeledes vores betingelser for behandling af personfølsomme oplysninger – Dem kan du læse mere om her

Betal varerne i indkøbskurven

Købesummen debiteres betalingskortet/MobilePay ved bestilling

Bestillingen er bindende når betaling er gennemført

Der fremsendes en ordrebekræftelse til den angivne e-mail på din bestilling

Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer

De bestilte varer skal afhentes på den angivne dato/tidsrum i butikkens åbningstid

Hvis varerne ikke er afhentet senest den efterfølgende åbningsdag efter den angivne afhentningsdato, kasseres varerne, medmindre anden aftale er indgået

Det er ikke muligt at få varerne leveret, og det er ikke muligt at se tidligere ordrer på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til [email protected]

4. Betaling

På Ismageriet.dk kan der betales med Dankort,Visa/Dankort

Betaling debiteres betalingskortet på selve bestillingsdagen. Du kan også betale med MobilePay.

5. Fortrydelse

Fortrydelsesretten gælder ikke ved køb af fødevarer som is, og vi yder derfor ingen fortrydelsesret. (Forbrugeraftaleloven §18, stk. 2, nr. 4.)

6. Vejledning om varerne

Islagkager udleveres i termokasser, der måler 31 cm i diameter og 12 cm i højden. Islagkager kan holde sig frossen i termokassen i max 2 ½ time, og skal opbevares i dybfryser ved hjemkomst.

Islagkager skal tages ud af dybfryseren ca. 2 timer før servering og holdes i den uåbnede termokasse indtil servering. Så opnås det bedste resultat.

Vi anbefaler, at islagkager nydes senest 3 måneder efter afhentning.

Vores literbokse med is efter eget valg, kan købes i forskellige størrelse. Her forhandler vi 0,75 liter, 1 liters bokse, 1,5 liter og 2 liters bokse. Alle literbokse pakkes frisk på dagen, i lukkede thermokasser Vi anbefaler, at literboksen kommer direkte hjem på frost, da vores is smelter relativt hurtigt. Literboksen kan derfor max holde sig frossen i 30 minutter under hjemtransport inden genfrysning, da man ellers kan risikere at der kommer iskrystaller i isen, hvilket ødelægger den gode smagsoplevelse.

7. Fejl og reklamationer

Hvis du konstatere en fejl i din bestilling ved modtagelse af ordrebekræftelsen, kan fejlen rettes ved henvendelse på e-mail til [email protected]. Der kan ikke rettes i fejlagtige ordrer senere end 24 timer efter modtagelsen af ordrebekræftelsen.

Hvis du efter afhentning af isen konstatere en fejl i leveringen eller har anden reklamation over varerne, kan du sende en e-mail til [email protected]. Henvendelse kan også ske ved udsalget eller på telefon 42587979.

Er reklamationen berettiget, tilbyder vi ombytning, forholdsmæssigt afslag i prisen eller ophævelse af købet.

Madvarer og lignende varer med en begrænset holdbarhed er ikke omfattet af den to- årige reklamationsret.

Min kurv
Kurv er tom

Det ser ud til, at du ikke har foretaget et valg endnu